top of page

O nama

Mi smo mlada turistička agencija, specijalizirana za ruralni turizam i provođenje aktivnog odmora na ruralnim područjima Hrvatske.

S nama istražujete otkrivene i još neotkrivene ljepote Moslavine, Bilogore i Papuka, a zajednička putovanje često iskoristimo za avanturu u Lici, Baranji, Srijemu i Podravini. 

Stoga, pridruži nam se u bijegu u prirodu!

O poslovanju

RURAL ESCAPE TOURS j.d.o.o. i turistička agencija osnovana je 2018. godine s tendencijom promocije ruralnih područja Hrvatske. Mi smo organizatori i u posrednici za razne ture, izlete i višednevna putovanja diljem kontinentalne Hrvatske. 

Istražujemo, testiramo i potom organiziramo vlastite itinerare, surađujući s pouzdanim partnerima i na taj način stvaramo jedinstvenu kolekciju jednodnevnog i višednevnog boravka u različitim regijama od izazovne Like do srdačne Baranje. Od 2019. godine, posvetili smo se razvoju destinacijske menadžment kompanije (DMK) za Moslavinu, Bilogoru i Papuk, a to su ujedno i regije gdje smo odrasli i domaći ;) . Za sada radimo onilne, iz prostora stambene namjene, stoga, obratite nam se s povjerenjem na email ili društvenih mreža.

RuralEscapeTours-PPGrabovača.jpg
PlaninarenjezalaikeMoslavačkagora.jpg

Avantura

Agencija je otvorena s motivom predstavljanja neistraženog krajolika hrvatskih regija, dostupnosti tura tijekom cijele godine za grupe, pojedince, obitelji i svih vas koji imate želju za istraživanjem, druženjem i boravkom u prirodi.

Kao mlada i entuzijastična ekipa imamo naviku pobjeći od gradske gužve, ponekad koristeći bicikle i 👣, često kušajući vino, ali istinski smo ljubitelji rakije. 

Izleti i putovanja

Našim izletima želimo promovirati idilična ruralna mjesta u kojima se možete odmoriti od svakodnevice, iskoristiti priliku za bijeg u prirodu, a pri tome doživjeti jedno novo iskustvo, kvalitetan, zabavan i aktivan odmor. Cilj nam je uključiti vas u interakciju s prirodnim okolišem, očuvanom baštinom, lokalnom zajednicom i tradicionalnim načinom života. Uz bicikliranje, planinarenje, pješačenje, jahanje, rafting kombiniraju se i aktivnosti posjeta lokalnim OPG, vinskim cestama, vinarijama, muzejima, galerijama, parkovima prirode, nacionalnim parkovima i geo parkovima.

PlaninarenjezalaikeBilogora
bottom of page