top of page

REZERVACIJA I NAČINI PLAĆANJA

REZERVACIJA
Nakon što odaberete program koja Vam odgovara, imate nekoliko načina kako rezervirati svoje putovanje ili bijeg u prirodu. Prijavite se putem e-pošte, telefonskog poziva ili web obrasca koji se nalazi pored informacija kod opisa svakog izleta.

  • E-pošta: Na info@ruralescapetours.com pošaljite upit o smještaju, putovanju ili izletu za kojeg ste zainteresirani (ime i prezime, broj osoba, datum putovanja i naziv izleta/putovanja ili druge usluge), a mi ćemo odgovoriti u najkraćem roku s daljnjim uputama o raspoloživosti i načinu plaćanja.

  • Ispuna kontakt obrasca na web stranici: Svaki turistički program ima opciju „Rezervacija“ koji je osnovni kontakt obrazac i služi za upit ili rezervaciju turističkog programa. Nakon ispune kontakt obrasca, klikom pošalji/send, primamo zahtjev na koji ćemo odgovoriti u najkraćem roku s daljnjim uputama o raspoloživosti i načinu plaćanja.

PLAĆANJE
TRANSAKCIJSKO PLAĆANJE
Transakcijsko plaćanje je moguće izvršiti općom uplatnicom u banci (pošti) ili Internet bankarstvom (net/m banking).

Sva plaćanja mogu biti izvršena u hrvatskim kunama ili stranoj valuti euro (€).Troškove bankovnih transfera snosi putnik u cijelosti.

Nakon potvrde rezervacije i izvođenja tuirstičkog programa, možete platiti prema poslanoj ponudi ili izvršiti uplatu prema sljedećim podacima:

  • Primatelj: RURAL ESCAPE TOURS j.d.o.o., Stjepana Radića 3, 43284 Hercegovac

  • IBAN: HR1524020061100862846, Erste&Steirmärkische Bank d.d., SWIFT: ESBCHR22

  • Opis plaćanja: Naziv izleta, datum izleta, vaše IME I PREZIME, br. osoba

Nakon vidljive uplate, šaljemo vam račun koji je ujedno i vaučer za izlet. 

Uvjeti prodaje
Maloprodajna cijena istaknuta na web stranici agencije (www.ruralescpaetours.com) uključuje sva porezna i druga davanja te valutu plaćanja kune i euro. Sve dodatne doplate poput pristojbi i sličnoga su jasno naznačeni.

 

Opći uvjeti poslovanja agencije su sastavni dio ugovornih odredbi te sadrže sve potrebne informacije u vezi sklapanja ugovora (prodaje/kupovine), opis, način i rok plaćanja i izvršenje ili pružanje usluge te prava kupaca na raskid ugovora po Članku 45. Zakona o zaštiti potrošača, roku za raskid, situacije po kojima je isključeno pravo kupca na raskid ugovora, te uvjete reklamacija odnosno povrata novaca i/ili robe te usluge koje se nude nakon prodaje poput jamstvenih uvjeta koji se daju uz uslugu.

 

U koraku završetka kupnje, svoju narudžbu možete ispraviti prije finalizacija plaćanja. Ugovor o putovanju i Opći uvjeti poslovanja su dostupni na ovoj web stranici i putem PDF dokumenata koje Vam možemo poslati putem elektroničke pošte.

 

Brinemo o zaštiti vaših podataka. Opis načina zaštite povjerljivih podataka je dostupan na poveznici Zaštita privatnosti (GDPR).

Izjava o zaštiti i prikupljanju osobnih podataka i njihovom korištenju
RURAL ESCAPE TOURS j.d.o.o. obavezuje se pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, tako da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici RURAL ESCAPE TOURS-a, poslovni partneri i suradnici odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

bottom of page